Categories:

  CD RONDAIES MALLORQUINES 6 Veure a mida completa

  CD RONDAIES MALLORQUINES 6

  6,00 €

  Les rondaies gravades en aquest CD formen part del gran "Aplec de Rondaies Mallorquines d'En Jordi des Racó", que va escriure Mn. Antoni Maria Alcover.
  Durant més de cent anys han estat llegides i rellegides per tots els bons mallorquins, que han vist reflectida fidelment l'ànima del nostre poble en la seva prosa riquíssima.
  L'any 1959, a través de Ràdio Popular, les Rondaies cobraren una nova vida, gràcies a un equip de locutors dirigits pel filòleg Francesc de Borja Moll. Novament les Rondaies demostraren la seva capacitat de commoure els mallorquins, que ha fet de la Rondaia el programa que ha durat més anys en antena.
  L'any 1984, en complir-se el 25è aniversari de la fundació de Ràdio Popular i el 50è aniversari de la de l'Editorial Moll, editora de les Rondaies Mallorquines, es varen voler posar a l'abast del públic les gravacions de les rondaies que havien merescut el seu interès durant tants d'anys. Així va néixer la col·lecció de 32 cassets que han circulat profusament durant més de vint anys.
  Pràcticament esgotada la darrera edició de cassets, hem cregut convenient adaptar aquelles gravacions a les noves tecnologies, oferint ara les rondaies contades per Moll i l'equip radiofònic de Ràdio Popular amb aquest nou format en CD.
  Gràcies a la major capacitat del CD en relació als cassets, la col·lecció s'ha reduït de 32 cassets a 24 CD, malgrat haver afegit unes poques gravacions que havien quedat inè dites. L'Editorial Moll agraeix a la COPE la seva constant col·laboració per a la publicació d'aquestes gravacions, i a la Conselleria d'Educació i Cultura el seu patrocini.

  En aquest CD hi trobareu:
  En Salom i es batle
  Es tres mantells d'or
  La Reina Banyuda

  • ISBN CD ROND 6

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280