Categories:

  CASSET RONDAIES MALLORQUINES 5 Veure a mida completa

  CASSET RONDAIES MALLORQUINES 5

  Disponibilitat: Aquest article ja no està en estoc


  Avisa'm quan estigui disponible

  3,50 €

  Afegir a la cistella
  HISTÒRIA D'AQUESTA GRAVACIÓ
  Les rondaies gravades en aquesta casset formen part del gran "Aplec de Rondaies Mallorquines d'En Jordi des Racó", que va escriure Mn. Antoni Maria Alcover. Durant noranta anys han estat llegides i rellegides per tots els bons mallorquins, que han vist reflexada fidelment l'anima del nostre poble en la seva prosa riquíssima.
  Però fa vint-i-cinc anys que, a través de Ràdio Popular de Mallorca, les Rondaies cobraren una nova vida, a través d'un equip de locutors dirigits pel filòleg Francesc de Borja Moll. Novament, les rondaies demostraren la seva capacitat de commoure els mallorquins, que ha fet de la Rondaia el programa que ha durat més anys en antena, ja que encara ara es continua emetent cada setmana.
  L'any 1984 es va complir el vint-i-cinquè aniversari de la fundació de Ràdio Popular de Mallorca i el cinquantè aniversari de la de l'Editorial Moll, editora de les Rondaies Mallorquines. Amb motiu d'aquesta doble commemoració, vàrem creure que era molt oportú posar a l'abast del públic les gravacions de les rondaies que han merescut el seu interés durant tots aquests anys. Ràdio Popular de Mallorca i Editorial Moll es complauen en fer realitat aquell objectiu, com a penyora de la seva voluntat de mantenir-se "fidels per sempre més al servei d'aquest poble".

  En aquesta casset hi trobareu:
  Sa coeta de Na Marieta
  • ISBN K7ROND5

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280