Categories:

  EL GALLET, L'ANYELLET, LA GODINETA I EL DRAC Veure a mida completa

  EL GALLET, L'ANYELLET, LA GODINETA I EL DRAC

  Disponibilitat: Aquest article ja no està en estoc


  Avisa'm quan estigui disponible

  10,00 €

  Afegir a la cistella

  El gallet, l'anyellet, la godineta i el drac és una de les poques rondalles protagonitzades únicament per animals que apareix a l'aplec de Rondalles Mallorquines d'en Jordi des Racó (volum XVII). Entre els rondallaris europeus trobam moltes vegades històries semblants a aquesta, d'entre les quals potser la més coneguda és la titulada Els tres porquets, recopilada pels germans Grimm a Alemanya.
  En aquesta rondalla tres animals ben diferents, petits i de poca força, emprenen junts una aventura. Els dos primers seran empassolats pel drac per haver estat poc previsors, però la godineta -que actua com una veritable heroïna, falaguera i enginyosa- aconseguirà vèncer la bèstia gràcies a la poca son i l'astúcia. Al final, els tres animals retornen contents i feliços a casa. La lliçó és a l'abast de qui la vulgui entendre.
  L'adaptació que presentam és ben fidel a l'original, encara que més breu i senzilla, posant l'accent en els diàlegs i la descripció sintètica de les accions. Conserva la gràcia i la frescor de mossèn Alcover, però la fa accessible als lectors més joves, que disfrutaran també amb les magnífiques il.lustracions d'Aina Bonner.

  • ISBN 8427381115
  • Col·laborador Adaptació de Elisabet Abeyà. Ilustracions de Aina Bonner

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280