Categories:

  DE QUAN EL BON JESÚS I SANT PERE ANAVEN PEL MÓN Veure a mida completa

  DE QUAN EL BON JESÚS I SANT PERE ANAVEN PEL MÓN

  10,00 €

  Les Rondaies Mallorquines recopilades per mossèn Alcover inclouen un conjunt de narracions breus protagonitzades pel Bon Jesús i Sant Pere, tal com passa en altres rondallaris d'arreu d'Europa. Situades en el temps que aquests personatges "anaven pel món", solen ser relats de to humorístic en els quals es posa de relleu la ingenuïtat i la caparrudesa de sant Pere, que contrasta amb el seny i la paciència del Bon Jesús.

  La narració que presentam agrupa tres relats diferents sota un títol genèric: "Ets aglans, ses carabasses i sant Pere" (vol. V), "Un pas que li succeí a Sant Pere amb el Bon Jesús i ets altres apòstols" (vol. XXI) i "Es pas des jeure davant i es jeure darrere" (vol. XIX). Maria de la Pau Janer ha lligat les tres històries que es reforcen una amb l'altra, i n'ha fet una adaptació alhora personal i respectuosa, plena de suggerències i complicitats amb el lector.

  En Joan Guerra, per la seva banda, ha recreat cada seqüència amb el seu estil naif que ens fa encara més simpàtics i amables els protagonistes d'unes peripècies que -si bé no surten a cap passatge de la Bíblia- són també un petit tresor del nostre patrimoni cultural.

  • ISBN 8427381166

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280