Categories:

  L'ART I LA VASA Veure a mida completa

  L'ART I LA VASA

  18,00 €

  1 Altres títols de l´autor

  A L'art i la vasa, Guillem Frontera fa un seguit d'aproximacions als creadors plàstics de les Illes Balears, tant dels que hi han nascut corn dels que hi han fixat la seva residència ni que fos temporalment: Purtmany, Vicent Calbet, Joan Vives Llull, Josep Vives Campomar, Ramon Canet, Vicenç Torres, Pep Canyelles, Joan Ramon Bonet, Pere Pavia, Alceu Ribeiro, Maria Carbonero, Horacio Sapere, Anglada Camarasa, Hans Hartung, etc.
  Un llibre, fresc i amè, pensat per a la gent que s'acosta a l'art per amor a l'art, assossegadament o amb passió, amb l'esperança de trobar-hi algun plaer i d'extreure'n coneixement sensible.

  Guillem Frontera
  (Ariany, Mallorca, 1945) és un escriptor i activista cultural mallorquí. Va exercir diversos oficis, com reporter de diari o caixer d'una agència de viatges, fins que es va decantar per la tasca periodística. Va ser fundador i director de la col lecció de poesia «La Sínia» (1965), on va fer els seus inicis literaris.
  Com a periodista, col·labora en premsa escrita (Diari de Balears i Última Hora), a la ràdio i a la televisió (a Barcelona, va estudiar cinema a l'escola d'Aixelà), per a la qual ha fet guions originals i adaptacions, com les de L'hostal de la Bolla, de Miquel dels Sants Oliver, i La mandràgora, de Maquiavel. Especialista en temes d'art, ha dirigit la Gran enciclopèdia de la pintura i l'escultura a les Balears. També ha estat comissari de diverses exposicions artístiques i ha duit a terme activitats de gestió cultural. El 2007 va rebre el Premi 31 de desembre de l'Obra Cultural Balear.

  • ISBN 9788427311145
  • Nº Pàgines 292

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280