Categories:

  LLÀNTIES DE FOC Veure a mida completa

  LLÀNTIES DE FOC

  de les escriptures i saviesa del món

  Més detalls

  16,00 €

  7 Altres títols de l´autor

  Joan Mascaró i Fornés (Santa Margalida, Mallorca, 1897), Doctor honoris causa per la Universitat de les Illes Balears, és un d'aquests mallorquins oberts al món, que han fet la seva vida fora de Mallorca en part per servir la seva vocació, i en part per no trobar-se reclosos dins una societat que, especialment durant la guerra i la postguerra, no admetia fàcilment les dissidències ni el vol lliure de l'esperit.
  Atret de molt jove per la cultura i la mística orientals, que va poder estudiar més a fons durant la seva estada al Parameshvara College de Ceilan, les seves lliçons a la Universitat de Cambridge i les seves traduccions a l'anglès de les grans obres sànscrites, com els Upanishads, el Dhammapada i el Bhagavad Gita (publicats en traducció catalana a la Biblioteca Raixa de l'Editorial Moll), han contribuït notablement a la difusió de l'orientalisme en el món occidental.
  Llànties de foc, publicat per primera vegada el 1958, té un abast més universal. És una selecció de pensaments de contingut espiritual, procedents de totes les cultures i de totes les èpoques, que cerquen il·luminar tot allò que dóna un sentit transcendent a la vida de l'home.
  Amb la publicació de la versió catalana d'aquest llibre, la Universitat de les Illes Balears i l'Editorial Moll han volgut retre homenatge a la figura d'aquest mallorquí il·lustre, i posar a l'abast del nostre poble el millor fruit del seu llarg pelegrinatge per la vida.

  • ISBN 8427310094
  • Nº Pàgines 280
  • Pes 325gr

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280