Categories:

  BROSTEJAR L'AHIR Veure a mida completa

  BROSTEJAR L'AHIR

  10,00 €

  JOSEP ROSSELLÓ I MUNAR va néixer a Inca (Mallorca) l'any 1939.
  Cursà estudis de Dret a les Universitats de Barcelona i Granada. En aquesta darrera ciutat prengué part en emissions radiofòniques de caràcter cultural i en activitats teatrals. Actualment exerceix d'advocat a la Ciutat de Mallorca.
  Ideològicament es defineix com a nacionalista-autonomista.
  Tot i que havia publicat col·laboracions al setmanari "Ciudad" d'Inca i en algun diari de Palma, la seva vocació literària és més aviat tardana. BROSTEJAR L'AHIR, el seu primer llibre, va concursar al Premi Ciutat de Palma de Novella 1979, i, si bé el jurat va considerar que no s'ajustava a les bases de la convocatòria, va acordar per unanimitat recomanar-ne la publicació, donat el seu interés i qualitat.
  BROSTEJAR L'AHIR és, en efecte, un recull de memòries d'infantesa i d'adolescència, on la vida d'una petita ciutat mallorquina (Inca) en els anys de la postguerra és descrita amb pinzellades vigoroses i intel·ligents, a través d'una visió humorística, que en algun moment arriba al sarcasme i a la denúncia, però reflectint sempre un profund amor al nostre país i al nostre poble. D'altra banda, la prosa de Josep Rosselló revela una vivacitat expressiva i àgil i una riquesa lèxica molt arrelada en la parla col·loquial de Mallorca, que contribueixen a fer interessant i amena la lectura d'aquest llibre.

  • ISBN 8427302797

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280