Categories:

  MARIA I EL MÓN Veure a mida completa

  MARIA I EL MÓN

  El comerç just explicat als infants

  Més detalls

  14,00 €

  2 Altres títols de l´autor

  Aquest conte narra la història d'una filleta anomenada Maria que a través dels ulls de la seva mare viurà les peripècies d'unes formigues cooperants, entenent així un concepte de vegades complicat com és el Comerç Just per als fillets i filletes. El llibre, a mode d’un exemple, demostra que la cooperació és una solució per a fer front a la pobresa i la fam.

  La finalitat d’aquest llibre és que sigui una eina de difusió per fer arribar i donar a conèixer els principis i els productes del Comerç Just als infants, creant instruments de suport per a docents i per al públic en general. Els destinataris d’aquesta eina són pares, mares, avis, àvies, monitors i persones interessades en educar els fillets/es a través de la diversió que pot proporcionar la lectura d’ un llibre meravellosament escrit i il·lustrat.

  Les Botigues Solidàries S’Altra Senalla de Càritas Diocesana de Menorca neixen sota una demanda social i personal d’un grup concret de Càritas i gràcies a la implicació desinteressada d’un grup de voluntaris i voluntàries.

  • ISBN 9788461472529
  • Nº Pàgines 54
  • Format 31x22
  • Col·laborador Yolanda Carretero

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280