Categories:

  EL CEL DINS LA MEMÒRIA Veure a mida completa

  EL CEL DINS LA MEMÒRIA

  Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga de novel·la 2007

  Més detalls

  16,00 €

  El cel dins la memòria conta la curiosa història de Lleonard Cabestrany, el qual, després de veure com s'ensorra la seva mediocre existència (una feina com a directiu de banca i un matrimoni gris i infeliç que se'n van en orris al mateix temps), decideix començar una nova vida com a sense papers a un país centreeuropeu, sota la identitat falsa d'un immigrant argentí. Allà es veurà involucrat en una trama que inclou el coneixement de primera mà de la sordidesa del món de la immigració, una inesperada activitat com a delator o espia a benefici dels seus nous superiors, i una estranya relació eròtica amb una sensual dona romanesa. Si Lleonard Cabestrany camina cap a la plenitud o cap a la degradació, és l'interrogant principal d'aquesta història, magnètica i vibrant, sobre la identitat personal i sobre els racons més foscos d'una societat europea tan cínica com desorientada.

  Narrada amb un estil madur i poderós i exemplarment construïda, El cel dins la memòria és la novel·la que confirma, per si calia, Miquel Mas Ferrà com un dels escriptors més interessants de la seva generació.

  Miquel Mas Ferrà
  (Palma, 1950) ha col·laborat a les pàgines d’Última Hora i Diari de Balears. Ha publicat el llibre de poesia Mediterrània, un cel esquinçat (Pollença, 1985) i les novel·les Massa temps amb els ulls tancats (Premi de Narrativa Joan Ballester, Campos, 1977), L'Àngel Blau (València, 1990), L'Ocell del paradís (Finalista del Premi Ciutat d'Alzira 1991), Camí de Palau (Premi Andròmina de Narrativa, Premis Octubre, 1995), La Rosa d'Hivern (Finalista del Premi Sant Jordi, 1998) i Riberes de Plata (2004). Recentment, La Rosa d'Hivern ha estat publicada en traducció al castellà.

  • ISBN 9788427321816
  • Nº Col 181

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280