Categories:

  OMBRA VIATGERA Veure a mida completa

  OMBRA VIATGERA

  Els poemes a l'educació Infantil i Primària

  Més detalls

  25,00 €

  Ombra viatgera. Els poemes a l'Educació Infantil i Primària és el cinquè llibre de la sèrie Mar de sons, dedicat a la familiarització dels alumnes fins als dotze anys amb els poemes.
  El llibre consta de sis apartats. En el primer, a partir d'una guia de recursos poètics, s'introdueix el concepte de poema i les seves característiques literàries (vers, rima, ritme, composicions i les principals figures retòriques). En el segon, arreplegam doscents vint poemes de seixanta-tres autors, agrupats a l'entorn de dotze unitats temàtiques per camps lexicotemàtics o grans centres d'interès: des de la persona, els aliments, els vestits, els jocs, la salut, l'habitatge, els animals, els arbres i les plantes, els llocs i les coses de llocs, els mitjans de transport, la natura i el cicle de l'any fins a acabar en el món imaginari i mitologicoreligiós. En el tercer capítol hi ha propostes pràctiques per treballar didàcticament poemes amb alumnes d'Educació Infantil i d'Educació Primària. En el quart capítol hi ha dos índexs: el primer, per ordre alfabètic de títols, facilita la recerca d'un poema determinat; el segon és per autors. El capítol cinquè és la bibliografia que conté els llibres i reculls consultats per a la confecció d'aquesta antologia. Finalment, al sisè apartat hi ha una discografia dels poemes de l'antologia que han estat musicats.

  Ramon Bassa, Miquel Cabot, Ramon Díaz i Joan Lladonet
  Formen part del Seminari de Didàctica del Català que depèn de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears.
  • ISBN 9788427309029

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280