Categories:

  HISTÒRIA DEL PENSAMENT A MALLORCA Veure a mida completa

  HISTÒRIA DEL PENSAMENT A MALLORCA

  24,00 €

  2 Altres títols de l´autor

  La HISTÒRIA DEL PENSAMENT A MALLORCA era una història inèdita fins avui. Els nacionalistes avantpassats, en comptes d'inquirir l'existència d'una cultura filosòfica nostrada, definiren les característiques que hauria de tenir. Per ventura, no era passar l'arada davant el bou? No era una ambició sense horitzons de credibilitat? Potser no arriscaven una solució, borda tot per tot? Calia investigar abans la genealogia de les idees arrelades a Mallorca i constatar la presència d'un patrimoni especulatiu dels escriptors illencs. Solament després hom pot suggerir la pregunta sobre un pensament... mallorquí (?), dels mallorquins (?), a Mallorca (?). Vet aquí la intenció d'aquesta història.
  El primer volum arranca amb la Mallorca de les tres religions, als inicis del S. XIII, i analitza l'evolució de les idees a través dels segles, fins arribar al S. XIX, donant notícia dels primers pensadors de cada època, començant, evidentment, per Ramon Llull.

  SEBASTIÀ TRIAS MERCANT, mort l'any 2008, fou doctor en filosofia i ex-professor de la universitat de Barcelona, catedràtic de Filosofia a l'I.B. Ramon Llull i professor-tutor d'Antropologia de la U.N.E.D. a Balears. Membre de la Maioricensis Schola Lullistica, de l'Institut d'Antropologia de Barcelona, de la Societat Catalana de Filosofia, de la Sociedad Española de Profesores de Filosofía de Instituto, va participar a distints congressos. Va publicar quatre llibres i una cinquantena d'articles sobre filosofia i antropologia.

  • ISBN 8427304811
  • Nº Pàgines 424
  • Pes 715gr

  Cistella

  Cap article

  0,00 € Despeses de tramesa
  0,00 € Total

  IVA inclos

  Cistella Validar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280