Categorías

  PER LA REFUNDACIÓ DEL NACIONALISME A LES ILLES BALEARS Ampliar

  PER LA REFUNDACIÓ DEL NACIONALISME A LES ILLES BALEARS

  12,00 €

  2 otros productos de la misma categoría:

  El nacionalisme polític, a les Balears, es troba en una cruïlla molt complexa, en què tant pot derivar cap a una residualització pràcticament insuperable com constituir la base d’un tercer espai polític potent i sòlid com ha ocorregut a les Canàries, a Galícia o a Navarra. A hores d’ara, tot és obert i tot és possible.
  L’assaig que teniu a les vostres mans, escrit des de la passió però també des d’una certa distància, ve a oferir tota una sèrie de propostes per superar els principals problemes del nacionalisme illenc –l’atomització i la manca de centralitat en el panorama polític– i així poder articular i consolidar aquest tercer espai a totes les Illes Balears i Pitiüses.

  Bernat Joan i Marí
  (Eivissa, 1960) és doctor en Filologia Catalana i sociolingüista. Fou membre del Parlament Europeu (2004-2007) i secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya (2007-2010). Ha conreat la novel·la i el teatre, però ha treballat sobretot en assaig polític i sociolingüístic. Entre les seves obres hi podem comptar Normalitat lingüística i llibertat nacional, Un espai per a una llengua, Treballar actituds lingüístiques, Sociolingüística a l’aula o Català normalitzat en un món multilingüe (col·lecció Els Llibres de Pròsper,13).

  • ISBN 9788427311190

  carrito

  No hay productos

  0,00 € Transporte
  0,00 € Total

  Estos precios se entienden IVA incluído

  carrito Confirmar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280