Categorías

  LA GOLETA DEL RETORN Ampliar

  LA GOLETA DEL RETORN

  10,00 €

  1 otros productos de la misma categoría:

  A La goleta del retorn continuen les peripècies de don Damià, Zulú o Mateu Alorda, personatges que vàrem conèixer a L’or i les arenes i que viuran ara un seguit d’aventures per terra i per mar. Lluitant contra els pirates, arribaran a terres llunyanes i exòtiques (Filipines, Timor, Cotxinxina o el sud d’Àfrica), on participaran en episodis històrics com la batalla de d’Isandlwana entre zulús i britànics o seran testimonis de les primeres mostres de la luita independentista de les Filipines. El seu sentit de l’honor, de l’amistat i de la lleialtat els empeny a sortir sempre en defensa dels més dèbils i esl posarà en contacte amb personatges històrics com el bandit australià Ned Kelly.

  CRISTÒFOL CARRIÒ 1 VILLALONGA
  va néixer a Palma l'any 1942. Després de viatjar com a mariner de coberta per les costes d'Europa, d'Àfrica i d'Amèrica, va començar a exercir de mestre nacional a la seva estimada i possessiva illa de Mallorca.
  BR>Fins ara ha publicat Cuentos del desierto (un recull de contes recollits oralment al Magreb i traduïts pel guia àrab Raschid que acompanyava l'autor), Aventurers i desventurats (una història real de negrers mallorquins durant l'època de la tracta); L'or i les arenes (homes d'acció illencs a la recerca d'aventures per Austràlia); L'ombra del corsari (la vida del corsari i pirata mallorquí Josep Ribes "Pepe el mallorquín", qui dominà les Antilles, lluità contra els anglesos i ha deixat un record amb una aura d'aventura encara present a l'illa de Cuba); i El blocao (novel.la premiada i encara inèdita que transcorre a la guerra d'Àfrica dels anys vint).Després de més de trenta anys de treballar com a mestre rural, recentment s'ha jubilat com a professor d'institut de Llengua Espanyola.
  • ISBN 9788427382152

  carrito

  No hay productos

  0,00 € Transporte
  0,00 € Total

  Estos precios se entienden IVA incluído

  carrito Confirmar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280