Categorías

  ANTOLOGIA DE POESIA RUSSA Ampliar

  ANTOLOGIA DE POESIA RUSSA

  35,00 €

  1 otros productos de la misma categoría:

  La present antologia vol ser una edició completa de totes les traduccions de poesia russa fetes per Guillem Nadal. Conté tots els poemes del volum Poetes russos, aparegut en aquesta mateixa col·lecció el 1981 i exhaurit fa anys, a més de totes les traduccions inèdites que s'han trobat, i inclou tant els poetes "clàssics" com els moderns i revolucionaris. Juntament amb la versió catalana, oferim també l'original en llengua russa de cada poema.
  Guillem Nadal era poeta i feia poesia en les seves traduccions: meditava cada vers i en polia la forma incansablement, fins a trobar-li la solució estètica definitiva. En aquest trentè aniversari de la mort del poeta-traductor, volem posar a l'abast del lector aquesta exquisida selecció d'una poesia encara massa desconeguda.

  Guillem Nadal Blanes
  (Palma, 1911-Zuric, 1976) diplomàtic, traductor i poeta. Fou soci fundador de l'Obra Cultural Balear i membre de la Maioricensis Schola Lul·lística. Autor de diverses obres poètiques, entre les quals 14 sonets i una cançó (1973), destaca sobretot pel seu treball de traducció al català d'obres d'autors alemanys i russos, com Rilke, Thomas Mann i Puixkin.
  Gerard Adrover Thomàs (Palma, 1967) des del 1988 i fins al 1995 va viure a l'URSS, on es va llicenciar en Filosofia (1994) per la Universitat Estatal de Kiev "Taràs Xevtxenko" (URSS, actualment Ucraïna) i va obtenir el títol de professor de "Rus com a llengua estrangera" a la mateixa universitat. Actualment, i des de l'any 1999, és professor de llengua russa a l'Escola Oficial d'Idiomes de Palma.

  • ISBN 9788427351332
  • Nº Pàgines 620
  • Colaborador Edició bilingüe a cura de Gerard Adrover Thomàs

  carrito

  No hay productos

  0,00 € Transporte
  0,00 € Total

  Estos precios se entienden IVA incluído

  carrito Confirmar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280