Categorías

  MAIG Ampliar

  MAIG

  12,00 €

  2 otros productos de la misma categoría:

  En Dani té vint-i-quatre anys i no s'entén amb son pare, convertit en un ploricó insuportable d'ençà que la dona el va abandonar per anar a viure amb el botiguer del davant de casa.
  El jove --sense feina, sense ganes d'estudiar, sense parella estable, amb el pare que sempre li està a sobre-- es passa les hores al llit, escalfant-se el cap. Un bon dia, però, ensopega fugaçment amb la "tigressa fina", una noia irresistible que el farà trempar com mai abans, i no s'aturarà d'encalçar-la fins a poder-hi parlar. Mentre les ganes de fer-hi l'amor el consumeixen, l'aventura a la recerca de la "tigresssa fina" el fa pensar en moltes altres coses: el que volen les dones, la impassibilitat de la gent madura, la mendicitat urbana, els immigrants, l'homosexualitat, els restaurants cars, els instints reprimits de la gent...
  L'escriptura fresca i àgil d'Ignasi Mora ens ofereix a Maig la introspecció d'un jove --que no és un cas únic, per descomptat-- cansat de la ridícula mediocritat que l'envolta. La seva amant, que també ha copsat aquesta mediocritat, li mostrarà com se'n pot arribar a sortir de tot plegat. Només ella el pot ajudar, perquè a en Dani no li agrada que ningú li digui el que ha de fer amb la seva vida. Ningú llevat de la "tigressa fina", és clar.

  Ignasi Mora

  (Gandia, 1952) és escriptor. Treballa de periodista i d’assessor de màrqueting electoral. Ha publicat, entre altres llibres, les novel·les “Finale” (1990, Premi dels Escriptors Valencians), Les veus de la família (1992, Premi Joanot Martorell i Premi Ciutat de Palma) i Mela (1997), així com el recull de narracions Les veus de la ciutat (1999) i el dietari de ficcions Un corrent interminable (2000, finalista del Premi Josep Pla).

  • ISBN 8427321716
  • Nº Col 171

  carrito

  No hay productos

  0,00 € Transporte
  0,00 € Total

  Estos precios se entienden IVA incluído

  carrito Confirmar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280