Categorías

  TORNA, YUSSUF! Ampliar

  TORNA, YUSSUF!

  11,00 €

  2 otros productos de la misma categoría:

  En Yussuf és un jove especial: nouvingut a Mallorca, de raça i religió diferents, no sempre és ben acceptat per tots els seus companys de classe i ha de fer un gran esforç per integrar-se. Però aquesta capacitat d'adaptació li serà ben útil, perque la seva vida canviarà radicalment quan se li planteja un repte fantàstic: viatjar en el temps, a diferents moments de la història de les Illes Balears, on haurà de superar una sèrie de proves que finalment li permetran tornar a la seva època. Podrà demostrar ser mereixedor del gran secret que li han confiat? Tendrà prou valor i enginy per superar els obstacles que se li presentaran? I sobretot: serà capaç de resistir la temptació de canviar el passat, sabent que té a les seves mans la vida de la seva amiga Clara?

  Miquel Àngel Maria va néixer a Maó el 1965, i resideix a Palma des del 1995, on exerceix de professor de religió a dos instituts d'Educació Secundària. Conegut per les seves activitats socials i polítiques i col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació de les Illes Balears, en l'actualitat firma una columna setmanal al Diari de Balears i forma part del col·lectiu Mirador Ncionalista, que publica articles d'opinió política al diari Menorca.
  Com a escriptor de ficció es va donar a conèixer amb el relat Mort a l'atzar (Premi Illa de Menorca de narració curta 2003) i amb el conte per adults Temps, temps, temps... (2005). Torna, Yussuf! és la seva primera novel·la i també la primera obra que escriu per a infants i joves.

  • ISBN 9788427382107
  • Edició 6a.
  • Nº Pàgines 142
  • Format 21x14
  • Pes 230gr
  • Any Edició 2006
  • Nº Col 10

  carrito

  No hay productos

  0,00 € Transporte
  0,00 € Total

  Estos precios se entienden IVA incluído

  carrito Confirmar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280