Categorías

    CUINA POPULAR DE MALLORCA Ampliar

    CUINA POPULAR DE MALLORCA

    Disponibilidad: Este producto ya no se encuentra en stock


    Indicarme cuando esté disponible

    13,00 €

    Añadir al carrito

    5 otros productos de la misma categoría:

    Editada per primera vegada a Sóller el 1931, la Cuina popular de Mallorca, és un dels receptaris de cuina més peculiars de la bibliografia gastronòmica de Mallorca. Conté prop de cinc-centes elaboracions agrupades per l'ingredient principal. Està a la vegada, dividia en dos grans apartats: plats principals, i rebosteria i pastisseria. Aporta a més, interessants advertències pel que fa a determinats processos culinaris i sobre l'ús dels estris necessaris per elaborar-ne les receptes. Clouen el volum els apartats dedicats als licors i altres receptes útils. La present edició compte amb un pòrtic del mestre cuiner Antoni Pinya Florit, mentre que l'edició crítica ha anat a càrrec de Miquel S. Font Poquet.

    • ISBN 9788479671259

    carrito

    No hay productos

    0,00 € Transporte
    0,00 € Total

    Estos precios se entienden IVA incluído

    carrito Confirmar

    INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
    Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
    NIF: G-57935280