Categorías

  MAI NO MORIRÀS, GILGAMESH! Ampliar

  MAI NO MORIRÀS, GILGAMESH!

  12,00 €

  7 otros productos de la misma categoría:

  Un avi és a la clínica i sap que potser sols li queden uns dies de vida; abans de morir li vol explicar al seu nét la història de Gílgamesh. Quan es queda sol recorda les seves aventures durant la Guerra Civil, el maquis a França, navegant... i descobreix que ell té molt en comú amb aquell rei que es posà en camí per aprendre la forma de vèncer la mort.
  A través d'aquests tres nivells de narració, Pere Morey ens presenta una adaptació de l'epopeia de Gílgamesh, escrita fa 45 segles, que és la primera novel·la de la Història.
  L'autor n'ha omplert les llacunes i acostat els personatges a la nostra sensibilitat; a l'epíleg explica els canvis que ha introduït i mostra les relacions entre aquell text i les mitologies i literatures occidentals: la bíblia, l'Odissea, les rondalles, El Senyor dels Anells...
  La Conselleria d'Educació i Cultura ha editat una Guia Didàctica i un Quademet per a l'ensenyant.

  Pere Morey Servera
  va néixer a Ciutat dues setmanes després de l'atac a Pearl Harbor, el desembre de 1941.
  Ha viatjat per més de 40 països venent aixetes mallorquines, i per Orient Mitjà va conèixer l'epopeia de Gilgamesh, escrita fa 4.500 anys. Ha llegit tota quanta informació ha trobat sobre la primera novel·la de la història i n'ha visitat molts dels escenaris.
  Ha publicat prop de 30 llibres, des de neorondalles fins a novel·la històrica, guions per a pel·lícules i programes de televisió, que ha interpretat ell mateix.

  • ISBN 9788427382176

  carrito

  No hay productos

  0,00 € Transporte
  0,00 € Total

  Estos precios se entienden IVA incluído

  carrito Confirmar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280