Categorías

  ELS CASOS MÉS ESPATERRANTS DE L'INSPECTOR TELLINI ALPESTO Ampliar

  ELS CASOS MÉS ESPATERRANTS DE L'INSPECTOR TELLINI ALPESTO

  12,00 €

  7 otros productos de la misma categoría:

  A través d'en Pere Morey, l'inspector Marc Antoni Tellini Alpesto vol compartir amb els lectors alguns dels seus casos més divertits o misteriosos, com el cas dels sospirs dins la nit, el de la casa de barrets, el del zombi o el de la medalla satànica, entre altres. Tots ells són casos ben reals que han succeït a l'inspector Tellini, encara que l'autor reconeix que s'ha pres alguna llicència poètica i ha deixat anar un poc la seva imaginació a l'hora de reblir els buits, deliberats o no, de les seves explicacions... Tot plegat constitueix un divertimento, amb la intenció que el lector passi una estona entretenguda i que acabi el llibre amb un somrís, pensant com la realitat pot arribar a ser més fantàstica que no la fantasia.

  Pere Morey Servera va néixer a Ciutat dues setmanes després de l'atac japonès a Pearl Harbour, el 23 de desembre de 1941. (Vaja un any!)
  Va estudiar Econòmiques i com que això dels idiomes li anava bé, pogué viatjar per tot el món per vendre productes illencs. Ha escrit neo-rondalles: Rondalles per als qui les saben totes, La simfonia dels adéus, Llibre de Geografantasia i contes... novel.la històrica: L'anell de Boken-Rau (I i II), Mai no moriràs, Gilgamesh!, El llaüt de vela negra, El templer i l'arquitecte, La metgessa càtara i desitja especialment divulgar Pirènia, el pals que mai no va existir, perquè "més que un llibre entretingut d'història alternativa, vol ser una proposta de visió del món, una descripció de la societat on ens agradaria viure, un país que encara podem fer que existeixi".
  Ha escrit i interpretat més de 150 guions per a programes de televisió, ha xerrat centenars d'hores per ràdio, sempre sobre la història i tradicions de la nostra terra, organitza excursions i viatges amb els Amics del Museu de Mallorca... amb una paraula, que no té aturall. I per molts d'anys.
  Per saber més coses d'ell, podeu entrar a la seva pàgina web: http://www.escriptors.cat/autors/moreyp

  • ISBN 9788427310698
  • Format 20x12

  carrito

  No hay productos

  0,00 € Transporte
  0,00 € Total

  Estos precios se entienden IVA incluído

  carrito Confirmar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280