Categorías

  EL BAR SOTA LA MAR Ampliar

  EL BAR SOTA LA MAR

  15,00 €

  2 otros productos de la misma categoría:

  Una nit, a la vora del mar dels Brigantes, on les cases semblen naus enfonsades, immergides en la boira... Bé, no sabem si vosal­tres, lectors, ens creureu. Passem la meitat de la vida rient-nos d'allò en què creuen els altres, i l'altra meitat creient en allò de què els altres se'n riuen. Tanmateix, imagineu aquella nit un home gran que baixa l'escala d'un moll i desapareix sota el mar i un altre de més jove que el segueix i que ens ho conta.
  Heus aquí El bar sota la mar, un magnífic retaule de personatges estrafolaris, un recull que inclou totes les variants de la narrativa breu, des de la nouvelle fins al relat epigramàtic, des de la paròdia de gèneres a l'al·legoria políticament incorrecta. De fet, El bar sota la mar és una mostra paradigmàtica de la narrativa de Benni, en la qual es conjuminen de manera ben reeixida l'esperit crític de l'in­tel.lectual lúcid amb un humor sovint esmolat i sarcàstic que tam­poc no defuig el gir rabelaisià, digne d'un film de Fellini.
  Sí, tot pot ocórrer al bar sota la mar. Un bar al qual tots voldríem anar a raure, una nit, per escoltar els relats de l'amo del bar, de l'ho­me amb barret, de l'home amb la gardènia, de la sirena, del mari­ner, de l'home invisible, de la vamp i dels altres misteriosos parro­quians. Tots, potser, tret d'aquell narrador que retrobarem al darrer conte i que va se­guir el vell de la gardènia fins a aquest bar submarí, amb tantes històries com clients, una nit a la vora del mar dels Brigantes, on les cases semblen naus enfonsades, immergides en la boira...

  Més informació:
  www.vilaweb.com

  • ISBN 842732166X
  • Colaborador Traducció de Anna Torcal i Salvador Company

  carrito

  No hay productos

  0,00 € Transporte
  0,00 € Total

  Estos precios se entienden IVA incluído

  carrito Confirmar

  INSTITUCIÓ FRANCESC DE BORJA MOLL
  Carrer Julià Àlvarez, 11 porta C, 07005 Palma (Mallorca)
  NIF: G-57935280